Udvalgt indlæg

Hvad er kjolens navn ....Kjunika1 ....24....

Om mig

Mit billede

Jeg var ung i de glade 60´er, hvor jeg strikkede hønsestrik og store islandske trøjer. De var varme at have på til jazzbal. Min blog er mit fristed. Her deler jeg ud af mine erfaringer om strik, som jeg har genoptaget her i mine glade 60´er. Jeg finder glæde og ro ved at sidde med strik i hænderne. Min blog bærer nok præg af, at jeg er lærer og gerne deler ud af den viden og inspiration, jeg suger til mig i blogverdenen.
 
 

mandag den 21. januar 2013

Tankerne kredser....

Januar - strik 1

I går gik årets første strikkeprojekt til min ældste datter, som snart har fødselsdag. Hun var heldigvis glad for farven og beholdt den på resten af dagen. Dejlig varm. Den er strikket i fritidsgarn fra Sandness og meget enkel. En ny lille detalje for mig, var snoningen i raglanærmet.

Jeg er næsten færdig med det næste januarstrik. Det er "Siri" fra Lene Samsøes bog. Nemt og enkelt strik, når man også gerne vil se herrehåndbold. Nu kredser tankerne om næste projekt. Hvad skal det være? Jeg kigger rundt i bloggene og lader mig inspirere. I aften skal jeg til møde i Holstebro, hvor der findes en garnbutik "Ret og Vrang". Den vil jeg måske aflægge et besøg forinden. Den ser spændende ud her på nettet.

Siri - januar-strik2
2 kommentarer:

  1. Simple clothes made at home are the best :) Greetings from Poland!

    SvarSlet