Udvalgt indlæg

Hvad er kjolens navn ....Kjunika1 ....24....

Om mig

Mit billede

Jeg var ung i de glade 60´er, hvor jeg strikkede hønsestrik og store islandske trøjer. De var varme at have på til jazzbal. Min blog er mit fristed. Her deler jeg ud af mine erfaringer om strik, som jeg har genoptaget her i mine glade 60´er. Jeg finder glæde og ro ved at sidde med strik i hænderne. Min blog bærer nok præg af, at jeg er lærer og gerne deler ud af den viden og inspiration, jeg suger til mig i blogverdenen.
 
 

onsdag den 13. marts 2013

Koncert i aften...

Trods sne og kulde her til morgen så glæder jeg mig til i aften, hvor jeg sammen med en kollega skal til koncert med Lis Sørensen. Hun er en fantastisk kvinde og sangerinde, der i den grad kommer ud over scenekanten.
lånt fra google
Min lille vest, som skulle være meget enkel, driller mig. Nogle gange laver jeg bare dumme fejl, men jeg er jo endnu ikke erfaren strikker :) Jeg synes altid, jeg skal trevle op eller bøvle med et eller andet. Men for hver fejl jeg laver jo mere erfaren bliver jeg vel. Jeg giver ikke op.

Arbejdsdagen i dag er en af de lange med møder i eftermiddag efter undervisning. På skolen er der en underlig stemning. Rigtig mange kollegaer lader sig slå ud af al den omtale og negativitet, der er omkring lærere p.t fra KL´s side. Især føler flere af de ældre lærere sig trængte.

Jeg lader mig ikke gå på af den offentlige debat, men bliver påvirket af den interne.

Nå nu til dagens arbejde.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar