Udvalgt indlæg

Hvad er kjolens navn ....Kjunika1 ....24....

Om mig

Mit billede

Jeg var ung i de glade 60´er, hvor jeg strikkede hønsestrik og store islandske trøjer. De var varme at have på til jazzbal. Min blog er mit fristed. Her deler jeg ud af mine erfaringer om strik, som jeg har genoptaget her i mine glade 60´er. Jeg finder glæde og ro ved at sidde med strik i hænderne. Min blog bærer nok præg af, at jeg er lærer og gerne deler ud af den viden og inspiration, jeg suger til mig i blogverdenen.
 
 

torsdag den 18. april 2013

Optrevling og forfra igen...

I går havde vi fri fra lock-out aktioner. Så jeg brugte eftermiddagen på at lave strikkeprøver og lære ny teknik - helpatent. Jeg har jo den blødeste babyalpaca 1500 gr stående, så der er nok at tage af.


Faktisk var jeg næsten færdig med en raglantrøje i garnet - lækker blød, men den klædte mig ikke - kedelig. Så nu er den trevlet op. Selvom jeg har garn nok, gider jeg ikke noget, som jeg ikke føler er godt. Jeg burde have trevlet op længe før, for jeg fik aldrig fornemmelse af, at den ville blive god.

Men man lærer jo hele tiden og gør sig erfaringer. Garnet er bare super dejligt at strikke i. Men jeg tænker, at det egner sig bedst til lidt federe strik, når det ikke er til en baby. Så nu har jeg slået op med 3 tråde (raglantrøjen var kun med to) på pind nr. 4 og udfordringen er "Stumpen" fra Strik a la Carte af Marianne Isager. Strikkeprøven passede perfekt. Så jeg håber resultatet bliver godt.


Min bouclé bustrøje kan så blive til bil-strik, da den ikke kræver den store opmærksomhed. I dag skal vi hente børnebørn og passe dem et døgns tid. Så strikningen må holde en lille pause. 
Vi glæder os til de dejlige, glade unger og liv i huset 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar