Udvalgt indlæg

Hvad er kjolens navn ....Kjunika1 ....24....

Om mig

Mit billede

Jeg var ung i de glade 60´er, hvor jeg strikkede hønsestrik og store islandske trøjer. De var varme at have på til jazzbal. Min blog er mit fristed. Her deler jeg ud af mine erfaringer om strik, som jeg har genoptaget her i mine glade 60´er. Jeg finder glæde og ro ved at sidde med strik i hænderne. Min blog bærer nok præg af, at jeg er lærer og gerne deler ud af den viden og inspiration, jeg suger til mig i blogverdenen.
 
 

mandag den 29. april 2013

Tilbage på arbejde...

Efter fire ugers lockout er det rart at være på arbejde igen. Personaleforeningen havde arrangeret morgenkaffe 7.15. Der var flag og lys på bordene. Det var hyggeligt. Man kunne så lige have ønsket sig en skoleleder, der rejste sig og bød os velkommen tilbage :(

Dejligt var det også at møde én af sine elever, der glad sprang op og gav en krammer og sagde: Jeg har sådan savnet dig.

Det tager lidt tid at komme ind i rytmen igen, men rutinerne er jo på rygmarven.

Fik lige meddelse om, der var lønseddel i e-boksen. Hm. 0,00 kr udbetalt - også feriegodtgørelsen er tilbageholdt. Det betyder ikke noget for mig, men hold da op, hvor må det være svært for de unge lærere - og ikke mindst hvor der er et lærerpar.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar