Udvalgt indlæg

Hvad er kjolens navn ....Kjunika1 ....24....

Om mig

Mit billede

Jeg var ung i de glade 60´er, hvor jeg strikkede hønsestrik og store islandske trøjer. De var varme at have på til jazzbal. Min blog er mit fristed. Her deler jeg ud af mine erfaringer om strik, som jeg har genoptaget her i mine glade 60´er. Jeg finder glæde og ro ved at sidde med strik i hænderne. Min blog bærer nok præg af, at jeg er lærer og gerne deler ud af den viden og inspiration, jeg suger til mig i blogverdenen.
 
 

lørdag den 8. juni 2013

Fristelser ...

Forleden kiggede jeg lige ud i en butik, hvor der ofte er gode tilbud. Især er jeg faldet for bløde kjoler fra Italien. Det er 95 % viskose og 5% elastan.

200 kr pr. stk er ok. Begge sidder godt og som altid håber man, at spejlet bedrager, men et tab på et par kilo omkring maven, ville kun få dem til at tage sig endnu bedre ud. Så nu hænger de på skabslågen på mit værelse til daglig motivation til at sige nej tak til de der ekstra ting, der lige ryger med, men som af en eller anden grund lægger sig på "hylde" omkring sidebenene, fremfor bare at ryge ud gennem systemet.

Morgendagen er da også startet med en dejlig løbetur. Morgenmaden omhyggeligt indtaget. Jernvilje mobiliseret for dagen i dag.
Farven er grønlig over i det turkiseDen anden lys grålige nuancer.Også pyntelig rygHvad mon du lader dig friste af?

God lørdag

Ingen kommentarer:

Send en kommentar