Udvalgt indlæg

Hvad er kjolens navn ....Kjunika1 ....24....

Om mig

Mit billede

Jeg var ung i de glade 60´er, hvor jeg strikkede hønsestrik og store islandske trøjer. De var varme at have på til jazzbal. Min blog er mit fristed. Her deler jeg ud af mine erfaringer om strik, som jeg har genoptaget her i mine glade 60´er. Jeg finder glæde og ro ved at sidde med strik i hænderne. Min blog bærer nok præg af, at jeg er lærer og gerne deler ud af den viden og inspiration, jeg suger til mig i blogverdenen.
 
 

onsdag den 12. juni 2013

Hjælpeløst ser det ud....

Det minder mig om håndarbejde i folkeskolen, da man lærte at strikke. Måske forsøgte man sig med et halstørklæde til sin dukke. Ujævnt var det. Og bredden holdt ikke hele vejen.

I aftes strikkede jeg denne strimmel. Det er højre forkant bane 1 til model Fur fra bogen: Kunsten at strikke en ø. Det ujævne er taljeindtag.
Modig har jeg været i dag. Jeg har købt en opskrift på engelsk. Så jeg er ved at lære de engelske betegnelser at kende. Mange har strikket cardiganen Peasy på de blogge, som jeg læser og jeg tillader mig at spørge om hjælp, hvis det er. Modigt er det selvfølgelig også, at jeg ikke helt har tænkt at følge opskriften, men vil strikke den på rundpind for så at bruge en ny metode til at klippe den op med - uden brug af symaskine - men hækling i stedet.

Jeg elsker nye udfordringer og måske har jeg taget munden for fuld. det vil vise sig.

Nu vi er ved det engelske:
Ingen kommentarer:

Send en kommentar