Udvalgt indlæg

Hvad er kjolens navn ....Kjunika1 ....24....

Om mig

Mit billede

Jeg var ung i de glade 60´er, hvor jeg strikkede hønsestrik og store islandske trøjer. De var varme at have på til jazzbal. Min blog er mit fristed. Her deler jeg ud af mine erfaringer om strik, som jeg har genoptaget her i mine glade 60´er. Jeg finder glæde og ro ved at sidde med strik i hænderne. Min blog bærer nok præg af, at jeg er lærer og gerne deler ud af den viden og inspiration, jeg suger til mig i blogverdenen.
 
 

søndag den 2. juni 2013

Strikkecafe

Jeg har været til min tredje strikkecafe i dag. Det er hyggeligt at møde nye mennesker og se, hvad de hver især har gang i. Der er mulighed for inspiration og sparring med hinanden.
I dag havde vi besøg af Garn Garagen, som viste deres garn. Jeg fik da også lavet en bestilling i Supersoft. Jeg kunne tænke mig at strikke øen Fur fra Annette Danielsens bog: Kunsten at strikke en ø. Mange farver skulle findes, så her fik jeg god hjælp til farvesammensætning.
Nu har jeg masser af garn på lager. Så der skulle være nok at tage fat på. Nu skal det sidste ærme lige strikkes til Sukkertrøjen.Ingen kommentarer:

Send en kommentar