Udvalgt indlæg

Hvad er kjolens navn ....Kjunika1 ....24....

Om mig

Mit billede

Jeg var ung i de glade 60´er, hvor jeg strikkede hønsestrik og store islandske trøjer. De var varme at have på til jazzbal. Min blog er mit fristed. Her deler jeg ud af mine erfaringer om strik, som jeg har genoptaget her i mine glade 60´er. Jeg finder glæde og ro ved at sidde med strik i hænderne. Min blog bærer nok præg af, at jeg er lærer og gerne deler ud af den viden og inspiration, jeg suger til mig i blogverdenen.
 
 

lørdag den 6. juli 2013

Dagen der på.....

Det blev en vældig guldbryllupsfest. Der blev spist, drukket, underholdt og danset til et 7-mands orkester. Vi overnattede og skulle derfor ikke tænke i promiller.

Vores indslag til parret faldt i god jord, så nu er det tid til at slappe af og nyde sommeren. Det gode vejr er jo kommet.

Den sidste tids afskedsreceptioner, sommerfrokost, grillaftener og guldbryllup har også betydet urimelig god mad, desserter, chocolade mv. + en del alkohol, så de ekstra kalorier har sat sine spor.

Nu skal der leves med mådehold og sundere. Hos købmanden faldt jeg for et bundt nye gulerødder.
I haven har vi jo selv fine, nye kartofler og frokosten i dag bød på en halv avocado med hytteost og frisk purløg fra haven.

Jeg må hver dag lige en tur omkring solsortereden - forsigtig for solsorten ruger. Vi er lidt nervøse for, om det kan ske at være forgæves - for måske blev æggene kolde, da der blev klippet hæk.

Idag bruges på lidt oprydning, rengøring og tøjvask. Når det er klaret, må jeg finde strikketøjet frem.1 kommentar:

  1. Ja, der skal ikke meget til før det mærkes på tøjet.
    Skønne sommerbilleder!

    SvarSlet