Udvalgt indlæg

Hvad er kjolens navn ....Kjunika1 ....24....

Om mig

Mit billede

Jeg var ung i de glade 60´er, hvor jeg strikkede hønsestrik og store islandske trøjer. De var varme at have på til jazzbal. Min blog er mit fristed. Her deler jeg ud af mine erfaringer om strik, som jeg har genoptaget her i mine glade 60´er. Jeg finder glæde og ro ved at sidde med strik i hænderne. Min blog bærer nok præg af, at jeg er lærer og gerne deler ud af den viden og inspiration, jeg suger til mig i blogverdenen.
 
 

mandag den 29. juli 2013

Ældste barnebarn fylder 5 år

 
 

I dag fylder Smilla 5 år. En skøn pige. Traditionen tro har jeg lavet en bog med billeder til hende fra vores uge i sommerhus. Sådan én får hun hvert år. Bøgerne bliver læst flittigt. Hun elsker dem. De holder oplevelserne i live. I løbet af året snakker vi tit sådan: Kan du huske dengang.....?

I bøgerne står hvilken film, der blev set igen og igen, så vi kan mange replikker udenad.
I år var det Shrek, der var det store hit. 1-3 er set rigtig mange gange - dog ikke så meget i denne uge.
Sidste år var det: Der var engang en dreng - som fik en lillesøster med vinger
og året før: Karlson på taget


Nogle af godnatfortællingerne er også med i bogen. Sidste år var der meget fokus på, at jeg skulle fortælle stort set hver aften om min første skoledag.

I år skulle jeg fortælle, om dengang hun blev født. Jeg fortalte, da vi blev ringet op, da hendes forældre kørte på sygehuset. Hvordan vi gik i spænding og ventede på at få lov at komme på besøg.
Fortælling om, hvordan vi reagerede, da vi så hende første gang - hvor vi selvfølgelig sagde, at hun var så fin, lille og meget sød.
Smilla: Uh, det er dejligt at høre
Smilla: Sagde I godt nok, at jeg var sød?
Mig: Ja, det gjorde vi da.
Smilla: Det vil jeg gerne sige tak for nu - det kunne jeg jo ikke dengang.

Smilla er en pige, der er god til at takke for komplimenter - og god til at bemærke og selv give komplimenter, når nogen har noget pænt på eller gør noget godt.

Hun har givet os mange stjernestunder i hendes få leveår
 

2 kommentarer:

  1. Fantastisk god ide med den lille bog, det viser jo bare at det ikke behøver være dyrt indkøbte bøger som vækker størst lykke. Stort tillykke med fødselsdagen til Smilla :))

    SvarSlet
  2. Hjertelig tillykke med Smilla. Sikken sød pige, som helt sikkert har fortjent din bog. - Hvilken god ide.

    SvarSlet