Udvalgt indlæg

Hvad er kjolens navn ....Kjunika1 ....24....

Om mig

Mit billede

Jeg var ung i de glade 60´er, hvor jeg strikkede hønsestrik og store islandske trøjer. De var varme at have på til jazzbal. Min blog er mit fristed. Her deler jeg ud af mine erfaringer om strik, som jeg har genoptaget her i mine glade 60´er. Jeg finder glæde og ro ved at sidde med strik i hænderne. Min blog bærer nok præg af, at jeg er lærer og gerne deler ud af den viden og inspiration, jeg suger til mig i blogverdenen.
 
 

tirsdag den 9. juli 2013

point of no return

Uh, hvor det kriblede i maven. Symaskinen har været i brug. Stikninger omkring ærmegab er lavet, for i morgen skal den prøves, så ærmet kan få den rette længde.

Jeg har nu klippet - derfor er det nu knald eller fald. Jeg er stadig ikke overbevist om, at jeg når i mål med dette projekt. Men fantastisk hvis jeg gør. Kanterne skal jo også laves pæne - både hals- og forkanterne.
Smilla er a- typisk i mål, da hun som 5-årig i overvidde svarer til halvårig. Men længderne er jo svarende til hendes alder. Hun er en lang, tynd pige.

Den er i overkanten stadig i overvidden, men mon ikke det kan rettes til.

Jeg krydser fingre.


- Posted using BlogPress from my iPad

1 kommentar:

  1. Damp rigtig godt hvis det er i uld du strikker, så bliver det også nemmere at montere, du kan evt strikke et par cm glat øverst på ærmer til at dække over den syede søm, hvor bliver det spændende at se den færdig

    SvarSlet