Udvalgt indlæg

Hvad er kjolens navn ....Kjunika1 ....24....

Om mig

Mit billede

Jeg var ung i de glade 60´er, hvor jeg strikkede hønsestrik og store islandske trøjer. De var varme at have på til jazzbal. Min blog er mit fristed. Her deler jeg ud af mine erfaringer om strik, som jeg har genoptaget her i mine glade 60´er. Jeg finder glæde og ro ved at sidde med strik i hænderne. Min blog bærer nok præg af, at jeg er lærer og gerne deler ud af den viden og inspiration, jeg suger til mig i blogverdenen.
 
 

tirsdag den 10. september 2013

Fantastisk og hurtigt....

Det er dog en utrolig service. Jeg har længe gerne villet låne Strik a la Carte 1, fordi der er en bestemt cardigan "Relief", som jeg har set mig lun på. Mit lokale bibliotek har den ikke.

Jeg har efterlyst den i strikkecafeen - men forgæves. Jeg er ret vild med Isagers bøger. Genialt med hendes affotograferede strikkeprøver og skitser.I søndags besluttede jeg mig for at forsøge via bibliotek.dk.

Det gav bonus. Her tirsdag eftermiddag kunne jeg hente den på mit bibliotek. Yderligere bonus - der var rigtig mange fine modeller i, som jeg også kunne få lyst til.

Dejligt sensommervejr i dag. Endnu kan man nyde solens varme og den blå himmel. Snart er roserne afblomstrede.

Vi må nyde mens tid er.

4 kommentarer:

 1. Hej
  Ja den trøjer er super flot og findes også lige pt på mine pinde her hjemme i en grå farve, hvilken farve drømmer du om?

  SvarSlet
 2. Jeg tænker også i en lys grå farve. Glæder mig til at komme i gang. Hvilket garn strikker du den i?

  SvarSlet
 3. Det er en skøn trøje :-) den ligger i strikkekurven halv færdig i lys grå.

  SvarSlet
 4. hyggeligt - glæder mig til at se dit resultat. strikker du i originalgarnet eller hvilken kvalitet bruger du?

  SvarSlet