Udvalgt indlæg

Hvad er kjolens navn ....Kjunika1 ....24....

Om mig

Mit billede

Jeg var ung i de glade 60´er, hvor jeg strikkede hønsestrik og store islandske trøjer. De var varme at have på til jazzbal. Min blog er mit fristed. Her deler jeg ud af mine erfaringer om strik, som jeg har genoptaget her i mine glade 60´er. Jeg finder glæde og ro ved at sidde med strik i hænderne. Min blog bærer nok præg af, at jeg er lærer og gerne deler ud af den viden og inspiration, jeg suger til mig i blogverdenen.
 
 

søndag den 20. oktober 2013

Efterårsstrik

Der har også været tid til strik i min lille ferie. Inden jeg kørte til Sjælland startede jeg på et tørklæde "Bolt" efter engelsk opskrift. Denne gang fik jeg lært udtrykkene rigde, wedge, wrap and turn.
Jeg havde jo tænkt, at min veninde skulle have et sjal i fødselsdagsgave, så vi besøgte "Garnbixen" i Holbæk for at finde garn. Veninden har ikke strikket i mange, mange år - og summa summarum. Nu strikker hun selv sit sjal, og jeg er nu i gang med en ny trøje med blonde til hende, som hun kan hente her i Jylland 1.nov, hvor de skal til familiefest herovre.

Garnet er lidt anderledes. Men det er stadig kamel og merino uld fra Onion. Blødt og lækkert. Heldigvis passede hun min på en prik, så den måler jeg efter, da jeg ikke helt kan bruge samme pindestr og maskeantal.

Jeg håber, at den bliver tilfredsstillende.


Posted using BlogPress from my iPad

1 kommentar:

  1. Sikke skønne ting du har fået strikket :-) Paula og den spanske vild flotte er de. Efterårsferien lyder som en skøn uge, synes bare den går alt alt for hurtig.
    God søndag

    SvarSlet