Udvalgt indlæg

Hvad er kjolens navn ....Kjunika1 ....24....

Om mig

Mit billede

Jeg var ung i de glade 60´er, hvor jeg strikkede hønsestrik og store islandske trøjer. De var varme at have på til jazzbal. Min blog er mit fristed. Her deler jeg ud af mine erfaringer om strik, som jeg har genoptaget her i mine glade 60´er. Jeg finder glæde og ro ved at sidde med strik i hænderne. Min blog bærer nok præg af, at jeg er lærer og gerne deler ud af den viden og inspiration, jeg suger til mig i blogverdenen.
 
 

søndag den 17. november 2013

Smuk novembersøndag

Sikken smuk søndag - solskin og smukke farver ligger som et smukt tæppe på græsplænen. Sådan en søndag skal bruges med omhu. Selvforkælelse.

Kaffen er nydt her til morgen og køkkenet dufter af nybagte boller.

Efter at jeg har erkendt min afhængighed :) prøver jeg på også at nyde andre gøremål.

Jeg er også kommet til den erkendelse, at hvis jeg skal nå at bruge alt mit garn, så skal jeg leve længe, og så nytter det altså ikke kun at motionere strikkepindene!

Så efter en lang løbepause, fordi lægmusklen sagde stop, så har jeg netop støvet pulsuret af. I dag skal det afprøves. Lige om lidt. Og så må jeg belønne mig selv med et par timers strik i eftermiddag.

Det skrider stille og roligt fremad med cardiganen. Jeg sidder og glæder mig over de fine små detaljer. Det er et skønt arbejde, selvom det går langsomt, fordi det er så varieret.

Ryggen er nu færdig. Ligeså forstykkerne

Det første ærme påbegyndt

Dejlige ting at bruge sin søndag på. Nu vil jeg ud og indsnuse den skønne duft af efterår. Fylde mine lunger og fange et par solstråler.

Hvad mon du vil bruge din søndag på?

 

 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar