Udvalgt indlæg

Hvad er kjolens navn ....Kjunika1 ....24....

Om mig

Mit billede

Jeg var ung i de glade 60´er, hvor jeg strikkede hønsestrik og store islandske trøjer. De var varme at have på til jazzbal. Min blog er mit fristed. Her deler jeg ud af mine erfaringer om strik, som jeg har genoptaget her i mine glade 60´er. Jeg finder glæde og ro ved at sidde med strik i hænderne. Min blog bærer nok præg af, at jeg er lærer og gerne deler ud af den viden og inspiration, jeg suger til mig i blogverdenen.
 
 

mandag den 20. januar 2014

Tristhed fylder lige nu....

For det meste tænkes der mange gode tanker ind i strik.

Men i lørdags var vi til den anden begravelse i 2014.

Denne gang en kollega, som jeg så glad gå ud af døren på skolen for at gå på efterløn lige før sommerferien. Det var en svær beslutning for hende, for hun havde så meget at give. Men det skulle nu gå til familien.

Hun blev 63 år.

Pludselig svigtede helbredet, og det er endnu uklart, hvorfor hun nu ikke er her mere.

Mørke tanker tager sommetider overhånd. Så jeg har lige brug for at vende vrangen ud, før retsiden igen kan nydes.

Det sætter ens eget liv og beslutninger i perspektiv.

 

 

4 kommentarer:

 1. Hvor trist, kan godt forstå at de tunge tanker fylder for dig. Sender dig en varm tanke til at trøste og varme dig på.

  SvarSlet
 2. Her kommer også lige et varmt blogkram, livet kan indimellem opføre sig som en vranten teenager, og så er det helt ok at have brug for tid ,sådan en trist "oplevelse "minder en om at huske at nyde livet

  SvarSlet
 3. Strikkepindenes stille arbejde er meditation i både gode og vanskelige stunder... De uventede milepæle vi må passere gør ondt i hjertet og sætter det hele i perspektiv. Husk de gode stunder trods alt.
  Langdistancekram herfra.

  SvarSlet