Jeg startede med at gøre 2 ænder klar til langtidsstegning 130 gr i 5 timer
hals, kråse, lever mv. blev brugt til at indkoge en fond sammen med grøntsager
Andesovsen er nu klar efter et par timers kærlig omsorg -
den kan få englene til at synge
Ænderne er skåret ud i "mundrette"stykker og anrettet i fad
Så i aften pensler jeg stykkerne med lidt andefedt og så varmes de i ovnen
Rødkålssalat (den rå) er lavet - vi får også den traditionelle rødkål til
Ris er kogt til a la mandaen
Så i formiddag skal der blot ordnes små kartofler til bruning og
store skal skrælles
Risen skal tilsættes mandler og flødeskum
Voila ... nu kan julen bare komme an
Ved middagstid kommer de forventningsfulde børnebørn
og sikkert lige så forventningsfulde voksne :)
Dagens tip måtte jo have noget med afslutning at gøre
- den islandske metode til aflukning
Jeg håber der har været en enkelt tip imellem, du kunne bruge
Hermed ønskes alle mine læsere en glædelig og fredfyldt jul
Træet står klar i udestuen |
Glædelig jul. Tak for en skøn julekalender
SvarSlet