torsdag den 24. december 2015

24. decembertip .... perfekt afslutning og glædelig jul

Dagen i går blev brugt til at gøre dagen i dag nem.

Jeg startede med at gøre 2 ænder klar til langtidsstegning 130 gr i 5 timer

hals, kråse, lever mv. blev brugt til at indkoge en fond sammen med grøntsager

Andesovsen er nu klar efter et par timers kærlig omsorg -

den kan få englene til at synge

Ænderne er skåret ud i "mundrette"stykker og anrettet i fad

Så i aften pensler jeg stykkerne med lidt andefedt og så varmes de i ovnen

Rødkålssalat (den rå) er lavet - vi får også den traditionelle rødkål til

Ris er kogt til a la mandaen

Så i formiddag skal der blot ordnes små kartofler til bruning og

store skal skrælles

Risen skal tilsættes mandler og flødeskum

Voila ... nu kan julen bare komme an

Ved middagstid kommer de forventningsfulde børnebørn

og sikkert lige så forventningsfulde voksne :)

Dagens tip måtte jo have noget med afslutning at gøre

- den islandske metode til aflukning



                              


Jeg håber der har været en enkelt tip imellem, du kunne bruge

Hermed ønskes alle mine læsere en glædelig og fredfyldt jul

Træet står klar i udestuen



1 kommentar:

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.