Udvalgt indlæg

Hvad er kjolens navn ....Kjunika1 ....24....

Om mig

Mit billede

Jeg var ung i de glade 60´er, hvor jeg strikkede hønsestrik og store islandske trøjer. De var varme at have på til jazzbal. Min blog er mit fristed. Her deler jeg ud af mine erfaringer om strik, som jeg har genoptaget her i mine glade 60´er. Jeg finder glæde og ro ved at sidde med strik i hænderne. Min blog bærer nok præg af, at jeg er lærer og gerne deler ud af den viden og inspiration, jeg suger til mig i blogverdenen.
 
 

søndag den 6. oktober 2013

Poncho færdig....

Paula - poncho fra Lene Holme Samsøes bog "Mere feminin strik"

 
På pinde nr. 6 går det hurtigt. Starten gik i onsdags og jeg har bestemt ikke strikket hele tiden. Jeg kan godt lide at strikke noget ind imellem, der giver hurtigt resultat. Ponchoen er blevet dejlig blød og meget let. Den vejer kun sølle 128 gr. Ingen monteringsarbejde ud over to ender, der skulle hæftes. Den kan vendes.
 
 
 
Når kulden for alvor sætter ind, så skal jeg ikke fryse om nakke og skuldre. Dens længde slutter lige under albuen, så hænderne er fri.
 
Jeg har brugt 45 gram af Kid Mohair Silk og 83 gram Blackhill højlandsuld - en tråd af hver. Nu skal den lige vaskes let, så er den klar til brug.
 
Skønt oktobervejr til en god søndags-gåtur
 
God søndag


5 kommentarer:

 1. Hvor er den flot og lige sagen i denne tid :-)

  SvarSlet
 2. Så fin. Vil også have en poncho på mine pinde meget snart. De er så dejlige

  SvarSlet
 3. Er den nem at strikke for en som mig, der ikke er erfaren ud i mønsterstrik ?

  SvarSlet
  Svar
  1. Det tror jeg sagtens du vil kunne. Den er meget enkel og hurtig at strikke. Ellers må du spørge.

   Slet