fredag den 15. februar 2013

Skappel- trøjen færdig

Så er endnu et projekt færdigt. Skappel-genseren. Strikket i en lækker "Soft Alpakke" fra Sandnes. Den er let, lun og rummelig. Den skal min dejlige datter i København have. Jeg tror, at den som minimum vil blive en rigtig hjemme-hygge trøje. Hun har ønsket den ekstra lang, så den kan bruges til leggins. Farven er dybgrøn.
Skønt den nu er helt færdig. Det værste jeg ved er sammensyningen. Det har jeg brugt formiddagen på og tålmodigheden blev sat på prøve. Jeg måtte købe lidt ekstra garn, da jeg havde strikket rub og stub op. Heldigvis kunne jeg finde noget, der kunne bruges. Sømmene er jo usynlige, så det går an :)Nu hænger den her - og om lidt sender jeg den glad afsted til datteren, som forhåbentlig vil komme til at nyde at putte sig i den.

Så kan jeg endelig koncentrere mig om mit næste projekt - uden sammensyning, da jeg vil prøve at strikke en top-down model.
6 kommentarer:

 1. Hej
  Er vild med denne trøje, har du stadig opskriften?
  Mvh Eva

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære anonym - ja, det har jeg og jeg tror du kan finde den i Familie Journalen- prøv at søg på "Grønne glæder" på deres hjemmeside.

   Slet
  2. Nu har jeg gennemset de grønne glæder uden held.
   Vil du sende en kopi af din opskrift til mig?

   Slet
  3. Jeg betaler naturligvis forsendelse ��

   Slet
  4. Jeg vil gerne hjælpe dig - send en mail til ellen50larsen@hotmail.com

   Slet
  5. Opskriften kan findes her: http://www.familiejournal.dk/haandarbejde/strikkeopskrifter/strikkeopskrifter-til-hende/stor-sweater-i-retstrik

   Slet

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.