onsdag den 18. marts 2015

GIVEAWAY .... "Jubiiiiiiii......læum"


I går luftede jeg tanken om en lille Giveaway, når læser nr 100 kom til

Det er nu sket (meget hurtigt)

Og på Instagram har jeg passeret 250 følgere - så nogen vil åbenbart gerne følge med i, hvad der sker i min strikkeverden

Jeg realiserer hermed min tanke (eller pludselige indskydelse) - uden helt at vide, hvordan jeg gør det bedst - (sådan er det med første gang)

De fleste laver Giveaways for at skabe reklame eller opmærksomhed på et eller andet.

Jeg kunne gøre det, for at få flere til at følge mig på min facebook-side - men jeg tror, de der vil forbi, nok finder vej - tingene må godt vokse langsomt

Hvad er så min GIVEAWAY og HVORFOR?

Begrundelsen for valget kommer her: 

Om kort tid bliver strikkemaskerne og pindene lagt på standby, for da er jeg optaget til anden side

Det er jeg hvert år ved denne tid, da jeg i min kommune arrangerer landsindsamling for Kræftens Bekæmpelse

100 ruter skal jeg have fordelt til de mange frivillige, der bruger et par timer søndag d. 12. April til at være med til at gøre en forskel

Det er en berigende dag, hvor vi benytter lejligheden til at "VISE FLAGET" 

Vi går for dem, vi har mistet.

Går for dem, der har mistet og sidder tilbage med sorgen

Og vi går ikke mindst med det formål at samle penge ind til forebyggelse, helbredelse og forskning

- og helt egoistisk fordi, det kunne være mig, der blev ramt

Så min Giveaway skal blandt andet bruges til at gøre opmærksom på denne vigtige sag og dato

       En ny kogebog fra forskere i Kræftens Bekæmpelse
og resultatet af 20 års befolkningsundersøgelse.

Bogen sætter fokus på, hvordan man kan forebygge kræft gennem sin kost.
                                                      Hvad skal du så gøre for at få denne fine bog med den nyeste forskning?

Du skal blot lægge en kommentar, hvor du fortæller:

-  hvad du synes om bloggen -

Jeg trækker lod blandt kommentarerne til dette indlæg  1. april 2015  kl. 12:00

- og det er ikke en aprilsnar

                                Tillykke til dig Janne - hvor skal den sendes hen?18 kommentarer:

 1. Masser af inspiration og tilmed gode tricks - tusind tak!

  SvarSlet
 2. Du strikker fine, fine ting - men det bedste er at du er så sød at forklare om mange gode fit og metoder. Tak for det. Jeg skal selv ud at samle ind til Kræftens Bekæmpelse. Det er en hjertesag for mig siden min far døde af kræft og var alt for ung til at dø.

  SvarSlet
 3. Tillykke med jubilæet...Overvejer du at gå helt over på facebook?
  Jeg kan nu godt lide bloggen, fordi der er plads til fordybelse på en rolig måde.
  Hatten af for din indsats i Kræftens Bekæmpelse. Den bog har jeg ikke set før, men den ser rigtig interessant ud.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Anne. Jeg er også glad for bloggen. Facebook er kun til mine strikkede "Småtterier" - en slags salgsside, men måske flytter jeg den et andet sted hen. Jeg eksperimenterer og udvikler. Bloggen beholder jeg.

   Bogen udkom sidste år. Den indeholder den sidste nye viden i, hvad vi ved på kræftområdet. Spændende læsning. Samt nogle gode opskrifter. Kan se den står hos Saxo til 250,- så det ....

   Slet
  2. Tak, den vil jeg da kigge efter...
   Godt du bliver på bloggen! Det med salgside... Ja, hvor læser flest med? Pøj-pøj med eksperimenterne!

   Slet
 4. Hej
  Ja det er være at gøre en forskel den dag, jeg tror vi alle kender en meget tæt på eller lidt længer væk som har været ramt af den grimme sygdom. Den er dum og grum.
  Må jeg jeg spørge lidt ind til dit salg af dit fine strik, sælge du noget? Og får du en ordlig pris for det? Jeg mener ikke at pris kan hænge sammen med timeløn men om det er en pris hvor garn er betalt mm lidt ekstra til.?

  SvarSlet
  Svar
  1. hej Anne Marie. Du må gerne spørge. Ja, jeg sælger af og til noget. Jeg strikker mest småt, når jeg trænger til afveksling og fordi, jeg har så mange trøjer selv efterhånden. Jeg kan godt lide de små overskuelige projekter. En god måde at anvende de små portioner garn, der ofte er tilbage, når jeg køber hele cones. Jeg tager garnets pris + lidt oveni. Jeg strikker meget sjælden på bestilling, for så vil det vist blive for forpligtende. Men i denne måned har jeg dog strikket et par ting på bestilling. Dog siger jeg ofte nej. Salgssiden er lavet for, at mine ting kan finde vej til en lille krop - og nogen måske kan få sig noget billigt hjemmestrik ting. Mange med børn har jo ikke tid til at strikke - og måske heller ikke en til at gøre det.

   Slet
  2. Tak for dit svar, have en god dag

   Slet
 5. Smutter dagligt forbi din skønne blog, hvor jeg både inspireres af dit flotte strik samt glædes over de mange smukke billeder du tager. Jeg mødte aldrig min mormor da hun døde af kræft da min mor var 14 år. For 10 år siden mistede vi min svigerfar til den frygtelige sygdom. Jeg er meget bevidst om hvad vi indtager af fødevarer i vores familie, som består af 3 piger, min mand og jeg. Jeg syntes det er for nemt i dag lige at smutte i supermarkedet og blive fristet af farvestrålende reklame og indpakning. Hos os laver vi mange mange ting fra bunden, sylter og bager meget. Jeg nyder det, pigerne gør også og i sidste ende får vi god, sund og nærende mad lavet på gode sunde råvarer uden e-numre. Jeg vil glædes over en bog med ny inspiration;-)

  SvarSlet
 6. En fantastisk blog som jeg følger med stor glæde. Du har inspireret mig til at gå igang med en bluse til mig selv, hvilket jeg ikke har turdet kaste mig ud i før. Tak for det :-)

  SvarSlet
 7. Dejlig blog med smuk perfekt strik, smukke billeder, gode tips og tricks og gode forklaringer, sporer man måske lærerinden bag 😉 jeg ville gerne vinde bogen, inspiration kan man jo altid bruge. Vi har netop mistet vores allerbedste ven pga af kræft, så jeg beundrer dit og alle andre frivilliges store arbejde. God weekend.

  SvarSlet
 8. Dejligt at læse din blog med mange positive tilkendegivelser. Jeg bliver inspireret og lærer også via din blog, så tak for den. Indsamlingen til KB er også en årlig tilbagevende begivenhed i vores familie. Jeg går i et stort land/byområde sammen med datter, svigesøn og 3 børnebørn.

  SvarSlet
 9. Det er en god sag. Vi kender vel nok alle sommen én eller flere, der er død af kræft - børn, unge som gamle. For mange!

  Jeg elsker at læse din blog - der er altid noget at blive klog af - den er meget inspirerende. Så tak for den - og er glad for at høre, at du fortsætter!

  SvarSlet
 10. Jeg er meget glad for at følge din dejlige blog med mange gode fif. Du har inspireret mig til at give mig i kast med top-down contiguous method, som er en fantastisk god måde at strikke trøjer på, tak for det. Hatten af for dit stor arbejde i KB. Her bliver det kun til donationer ved den årlige indsamling. Jeg går meget op i at lave mad fra bunden - har stor køkkenhave og elsker at bage. Om sommeren er det skønt at gå i køkkenhaven og hente hvad jeg skal bruge til aftensmaden. Glæder mig til fortsat at følge dig.

  SvarSlet
 11. Jeg synes det er dejligt at komme ind og læse din positive blog. Jeg bliver meget inspireret af dine strikkeprojekter, til hvad der hopper af mine pinde. Du beskriver dine projekter, så de er til at forstå. Tak for det.
  Håber på en god indsamling d. 12 april. Jeg opholder mig ikke i dk og deltager derfor heller ikke. Men ville helt klart gøre det hvis jeg var hjemme.

  SvarSlet
 12. Tillykke med jubilæet.
  Jeg følger glad og fornøjet din blog - lader mig inspirere og bruger dine links. Som dig kan jeg også bedst li' bloggen. Facebook er for rodet til strikkedagbog - eller jeg er for uvidende :)
  Skøn bog du har fundet som give away - den måtte gerne lande i mit køkken.

  SvarSlet
  Svar
  1. Dejligt du kan bruge min blog

   Tillykke med bogen Janne - den er snart på vej til dit køkken, hvis jeg lige får din adresse - du kan sende mig en mail: ellen50larsen@hotmail.com

   Slet
  2. Sikken dejlig påske-gave. Tusind tak 😄
   Har sendt dig en mail med adressen.

   Slet

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.