torsdag den 8. september 2016

Lige i øjet

Denne uge tilbringes i sommerhuset.

Det har givet tid til at være sammen med børnebørnene, der kun bor 6 km her fra.

"Ligeiøjet"er navnet på min nyeste kreation - navnet kom af sig selv, da jeg overraskede Ditlev med en trøje, udbrød han:

"Aj, det var liiiige de farver jeg kunne tænke mig"

- og sådan er børn så fantastisk samarbejdsvilligeJeg vovede mig ellers ud i ny farvesammensætning med orange sammen med turkis - bundfarven er mørkegrå skifer.

Jeg har strikket modellen i dobbelt Cottonwool fra lageret. Pinden er str. 5 - så det er hurtigt, hvis det ikke lige var fordi, der bliver flere ender at hefte, end jeg normalt bryder mig om.

Den er strikket oppefra og ned. I halsen laves et midlertidigt opslag, så det er nem at sætte maskerne på lille rundpind.

I dette garn savner jeg lidt den elasticitet den rene uld har, men dette garn er så lækkert i dobbelt til børnetrøje, der skal være lidt lune til efteråret.


Endelig har "Mandetur" (16 m = 10 cm) fået sig en omgang i regnemaskinen i denne uge - den er nu på opfordring kommet i en udgave "Herrefin" 24 m = 10 cm, som er til tyndere garn

På pindene er nu en lille barselsgave i lyserød :)

Dagene går så stærkt - hvor bliver tiden dog af?

Livet er "Lige i øjet"

2 kommentarer:

  1. Så fin genser😊 Flotte farger👍🏻

    SvarSlet
  2. Dejlig genser til en herlig gut.
    Kære Ellen kan du hjælpe mig. Jeg har strikket en bluse hvor oppefra og ned hvor halsudskæringen er kikset. Jeg har prøvet at trævle op fra halsen, men det går ikke. så tog jeg saksen, klippede og syede med symaskine over de yderste masker, for at tage masker op, men havde ikke styr på hvor man tager masker op når det er "den forkerte vej". ??? kan du ikke vise os hvordan man redder sådan et strikarbejde ???? Mange venlige hilsner og tak for dine gode lærerige indlæg på blokken.
    Med venlig hilsen

    SvarSlet

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.