fredag den 9. februar 2018

Jeg har været utro.....

Ja, altså jeg har fundet en anden

faktisk er det min yngste datters skyld

for 3 år siden, da jeg gik på efterløn, syntes hun, at jeg skulle have nye udfordringer, så i fødselsdagsgave fik jeg et domæne og en wordpress side, som jeg kunne boltre mig på.

Det bed ikke rigtig på.

Nu er jeg så blevet folkepensionist, så nu var det vist på tide hat tage udfordringen op.

Så de sidste 3 uger har jeg netdatet i timevis hver dag med Greg - ja det hed ham, der med sin bløde, forførende stemme i mine ører gennem høretelefonerne sat i min Ipad, guidede mig, så jeg imens kunne gøre det, han sagde og viste, på min Mac.

Han fortalte og viste på youtube, hvordan jeg skulle gøre - så prøvede jeg. Det tog lang tid. Han kunne fortælle og vise det på knap 3 timer - men jeg har brugt 5-6 timer hver dag i 3 uger.

I dag har jeg haft helt ondt i maven af bare spænding. Vildt at skulle præsentere "den anden"!

Det er nu gjort i min strikkegruppe på Facebook, og de har taget godt imod den og givet god respons.

Inden jeg præsenterer den her, så skal I lige se mit sidste projekt, som jeg har kaldt Stressaf

Det har været så dejlig en trøje at strikke. På intet tidspunkt kedelig - der sker noget på hver omgang.

Det kræver koncentration og fordybelse hver gang de 28 m foran skal strikkes.

Det satte mig i en dejlig afslappende og rolig tilstand, hvor tanker blot passerer - de får ikke fat.


Den er selvfølgelig strikket oppefra og ned - det krævede en del udregninger at få ribben til at matche raglansømmen og fortsætte op i ribben foran på alle størrelser.

Opskriften Stressaf er lavet i færdig overvidde til 82 - 135 cm. Trøjen har en strikkefasthed på 19 m - jeg har brugt p 4.5.

Den er strikket i Blackhill højlandsuld fv. rullesten sammen med alpaka i fv flødeskum.Den har forhøjet nakke lavet som vendestrik i nakken

Den kan laves med en lille ribkant


Sidespring - men det er én af årsagerne til mit utroskab. Jeg må indrømme, at Facebook kan gøre mig stresset eller i hvertfald påvirker den mig på en negativ måde. Jeg ved ikke, om det er noget du kender?

Så jeg har holdt en lang pause fra de sociale medier, mens jeg har strikket Stressaf og arbejdet på at opbygge mit nye bekendtskab. Kun en enkelt gang om dagen har jeg kigget ind til mine sider, for at se, om nogen havde brug for strikkehjælp til en opskrift.

Det har været tidskrævende - men sjovt at lære at lave en hjemmeside. Jeg tror, jeg måske har haft det på samme måde, som når en mand skal læse en strikkeopskrift - noget værre volapyk

Har du lyst til at se, hvad jeg har brugt den sidste måned på, så er det lige her: http://ellenlarsendesign.dk

Du skal være velkommen til at surfe rundt.

Tak fordi du læste med her i dag

Eller en lidt højere rib

2 kommentarer:

  1. Åhhhh, en smuk, smuk trøje du har strikket og i noget velkendt garn, som jeg også synes går godt i spænd sammen. Tillykke med din nye hjemmeside. Det har du da klaret flot.

    SvarSlet
  2. Tillykke med din nye hjemmeside! Jeg strikker ikke andet end strømper, men nyder at følge din blog(og nu din hjemmeside)og se og drømme om alle de smukke kreationer.

    SvarSlet

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.