Udvalgt indlæg

Hvad er kjolens navn ....Kjunika1 ....24....

Om mig

Mit billede

Jeg var ung i de glade 60´er, hvor jeg strikkede hønsestrik og store islandske trøjer. De var varme at have på til jazzbal. Min blog er mit fristed. Her deler jeg ud af mine erfaringer om strik, som jeg har genoptaget her i mine glade 60´er. Jeg finder glæde og ro ved at sidde med strik i hænderne. Min blog bærer nok præg af, at jeg er lærer og gerne deler ud af den viden og inspiration, jeg suger til mig i blogverdenen.
 
 

søndag den 10. marts 2013

Fin bog

I går var jeg i Ribe hos min ældste datter, der havde fødselsdag. Det var hyggeligt. Ribe er en dejlig by, så vi trodsede kulden og gik en tur i byen. Der blev også lejlighed til at besøge byens garnbutik.
Hos boghandleren var der bogudsalg, så der skulle også lige kigges. Her fandt min datter en fin bog, som hun forærede mig - med tanke for, at det en dag bliver hendes. En bog, hvor jeg skal fortælle om mit liv. Det giver jo anledning til, at jeg nu må i tænkeboks - for at grave frem. Der er masser af spørgsmål, så man bliver guidet igennem.
Garn fik jeg nu ikke købt - det var umiddelbart for uoverskueligt, da jeg ikke lige havde et projekt i tankerne. Jeg kender mig selv godt nok til, at min øvelse består i at få igangværende projekt færdigt.
Jeg er netop gået i gang med ærmerne til min trøje, så den kan forhåbentlig snart vises færdig herinde. :)
Ingen kommentarer:

Send en kommentar