Udvalgt indlæg

Hvad er kjolens navn ....Kjunika1 ....24....

Om mig

Mit billede

Jeg var ung i de glade 60´er, hvor jeg strikkede hønsestrik og store islandske trøjer. De var varme at have på til jazzbal. Min blog er mit fristed. Her deler jeg ud af mine erfaringer om strik, som jeg har genoptaget her i mine glade 60´er. Jeg finder glæde og ro ved at sidde med strik i hænderne. Min blog bærer nok præg af, at jeg er lærer og gerne deler ud af den viden og inspiration, jeg suger til mig i blogverdenen.
 
 

søndag den 4. august 2013

Så blev den færdig

Trøjen til mellemste datter er nu færdig. Den er retstrikket på pind 6. Garnet er Woolhair - super kid mohair. Der er brugt ca. 220 gram


Den skulle være klar til Skanderborg Festival. Datteren synes nu, den er for fin at tage med. Faktisk tror jeg, at det er et klogt valg, da græs mv. Nemt hænger i mohairen.

Den var lige ved at være rigelig varm at sidde med på skødet. Temperaturen forleden aften kl. 21 var 27 grader på terrassen.Himlen var vidunderlig blå. Sådanne sommeraftener er det bare om at nyde, for snart er de forbi for i år.Nu er der kun tilbage at nyde dagen i dag. I morgen starter arbejdet på ny.

Det er ok. Det har været en dejlig ferie.

God søndag

Ingen kommentarer:

Send en kommentar