onsdag den 17. juli 2013

Børnebørnenes dag.....

I aftes kom forældrene med børnebørnene. Selv skulle de køre til Holland tidligt i morges.

Lillemanden var tidligt oppe - allerede 5.30. Så for ikke at vække huset gik vi en lang tur i den skønneste morgen, hvor fuglene kvidrer og har travlt. Det er også der, man kan møde harer på villavejene. En rigtig dejlig sommermorgentur, som man jo nok havde sovet væk, hvis det ikke var for en lille frisk fyr på 17 mdr. Han sidder meget opmærksomt og kigger på alt, der rører sig. Han er begyndt at formulere forskellige udtryk - og flere begynder jeg at forstå. Spændende at følge hans udvikling. Og lige nu er han begyndt at blive rigtig sjov.

Storesøster er i god balance. En mild og kærlig pige og snusfornuftig - og ind imellem ret underfundig. Vi har det så fint sammen.

Der er blevet bagt pandekager og spist is, som det hører sig til. Og ikke mindst er der blevet leget. En god måde at pleje sit indre legebarn, som alt for ofte går rundt i en seriøs voksenkrop.

Meget strik bliver det ikke til og om 12 dage er der 5 års fødselsdag, og der mangler et ærme. I næste uge står den på sommerhus, så .....


Nu er børnebørnene afleveret hos deres mor-forældre. Jeg slappe af resten af dagen og nyde alene-tiden.  Lidt mør i kasketten er man jo efter sådan en tidlig opvågning. Nattesøvnen er let, når der er to børn i ens varetægt.

Solsortene trives i bedste velgående. Naboens kat holder måske sommerferie. Reden sidder ellers meget udsat. I dag var de helt oppe at stå, da jeg tog et billede - den mor har sit at se til med tre forslugne unger.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.