onsdag den 25. december 2013

Ønsker opfyldt .... Og lidt til

Det er svært at skrive en ønskeseddel, for det meste kan jeg jo selv købe, hvis jeg mangler.

Derfor bar mine ønsker til gaver i år præg af ting til min nye lidenskab. Ting, som jeg nok i virkeligheden ville være lidt for nærig til at ofre på mig selv. Så ud over en musikalsk oplevelse og parfume, så var alle mine gaver i år relateret til strik. Nogle ønsket - andre en dejlig overraskelse.

Fx. Denne gave, som jeg slet ikke vidste eksisterede. Creme til strikkehænder købt hos Rasmilla, hvor datteren var sendt for at købe lidt af Rasmillas ynglingsgarn med hjem. Gaven blev desuden betydeligt forhøjet i værdi med et sødt gavekort.

Mellemstedatter havde også fundet noget, som ikke stod på ønskesedlen. Meget betænksomt et par lydbøger, som jeg glæder mig til at høre, mens jeg strikker. Jeg har nok luftet, at jeg godt kan lide at lytte til en bog, når jeg strikker. Også en dejlig overraskelse

Endnu en ting, som jeg ikke vidste eksisterede, men blev rigtig glad for var denne bog: Strikkerens mønsterbog fyldt med fine mønstre. En rigtig god inspirationsbog.

Bogen " Mange masker" havde jeg ønsket. Den glæder jeg mig til at kigge nærmere på. Umiddelbart lidt skuffende få modeller, hvor jeg lige tænker, at det er et must. Det er Anette Danielsen, der har samlet fra forskellige designere og umiddelbart er det hendes eget bidrag, jeg faldt for. Men de to bøger i kombination, kan der måske komme noget spændende ud af.

På ønskesedlen var et krydsnøgleapparat, som jeg glæder mig til at bruge, når der skal strikkes med dobbelttråd og der må laves garnnøgler fra hele cones, som jeg altid køber. Så behøver jeg ikke længere låne af min søde kollega.

Endelig så var der luksusgaven, som var nævnt som ønske, men som jeg tænkte, virkelig var luksus, når man tænker på alle de strikkepinde, jeg har i huset - metalpinde i alle størrelser lange såvel som runde.

Denne æske med det fantastiske navn: Box of Joy lå under træet.

Der blev spøgt lidt med navnet og gættet på indholdet, men det var helt uskyldigt.

Lækre pinde i luksusudgave fra Knit Pro. I følge omtalen hos "Sommerfuglen", hvor de er købt, findes der i verden kun 2500 sæt. Jeg har no. 1326 - sådan.

Lever de så op til forventningen? Det var store legedag i går for børnebørnene og naturligvis måtte jeg også lege med min julegave. Jeg kan sige, at de ligger rigtig godt i hænderne. En god fornemmelse - og det helt smarte er, at rundpinden kan forlænges!

Det er der virkelig behov for, når der strikkes Tempelblomst.

Så nu er værktøjet tip top. Inspirationen klar. Lydbøger i baghånden. Creme til strikkehænder.

Lad mig så komme i gang med et nyt strikkeår.

Jeg glæder mig.

Er jeg mon ved at blive en strikkenørd?

 

 

 

 

1 kommentar:

  1. Dejlige julegaver du har fået. Ja, du er vist lige så hårdt ramt som mange andre strikkere er her i blogville. Dine Tempelblomster er bare smukke.

    Kh. Lis, som også lige ønsker dig glædelig bag-jul

    SvarSlet

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.