tirsdag den 21. april 2015

På et "hængende" garn :)

Ja, man siger jo, at det var på et hængende hår, når noget er lige med "nød og næppe"

Der var spænding til det sidste - da jeg strikkede min lille drengetrøje str 6 mdr

For dette var alt, hvad der var tilbage af de 100 gr min datter købte for et år siden hos Rasmilla.Rasmillas yndlingsgarn kalder hun det - andre kalder det Coast.

Der er dog en lille forskel, har jeg hørt.

Rasmillas er dampet, hvilket fjerner det meste spindeolie, og er derfor dyrere.

Farven er caffe latte og kanterne er fv Nutmeg i coastgarn fra Ulstrupgarn.

Den er strikket med dobbeltgarn på p 3½

Designet er af Rachel Søgaard bragt i Kreativ Strik Straks jeg så den på Ravelry  tænkte jeg, den måtte jeg strikke. En drengetrøje med pynt. 

Den var hyggelig at strikke - selvom der var rigelig med perlestrik. Til gengæld afvekslende med mønster midt for på ærmer, ryg og forstykke. Den er strikket ovenfra. 


Der blev tid til en løbetur i dag - skønt vejr 


Turen går forbi svanerne, som stadig lader vente på sig - hvor mange ællinger i år?

  God tirsdag aften

4 kommentarer:

 1. Sikke en lækker lille drengetrøje - i herlige farvet og velvalgt pynt. Det er heldigvis blevet forår - og tid til at komme ud og nyde det. Jeg kan desværre ikke løbe mere p.gr.a. knæoperation for to år siden. Jeg savner det meget - men så har jeg været på en laaaang gåtur i dag.

  SvarSlet
 2. ghvor er den dog fin den lille drengetrøje...du har ret i at der sjældent findes fine opskrifter på drengetrøjer med lidt pynt...

  SvarSlet
 3. ghvor er den dog fin den lille drengetrøje...du har ret i at der sjældent findes fine opskrifter på drengetrøjer med lidt pynt...

  SvarSlet
 4. Pyh det er næsten for spændende når det begynder at knibe med garn....godt du nåede i land. Rasmillas Yndlingsgarn er et lækkert garn - og din drengetrøje er rigtig fin. Et hyggeligt arbejde :-)

  SvarSlet

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.