tirsdag den 6. maj 2014

Punkteret....

I mere end en forstand

Min strikkekrise er ikke drevet over. Motivationen mangler. Det føles helt forkert at strikke sommertop i den kulde det danske vejr udviser i dag.

Jeg har dog tænkt mig at drage på uldfestival i Saltum på lørdag og samtidig besøge garnudsalgs nye domæne.

Der var en på Facebook, der efterlyste kørelejlighed - så jeg har tilbudt at køre. Alene var jeg nok ikke kørt den lange tur på to timer. Men nu er der selskab - ganske vist en fremmed, men mon ikke vi bare kan snakke strik.

I dag ville jeg kombinere motion og strik. Da jeg ikke bor mere end 6 km fra impaz.dk, hvor der er 35% på Drops garn, tænkte jeg, at det kunne være en passende cykeltur.

Jeg fandt det garn, jeg skulle bruge, men cyklen var flad, da jeg skulle cykle tilbage. Cyklen blev stående. Jeg fik et lift til byen.

Nå, men det er et godt billede på min tilstand i dag - flad og træt.

Måske fordi jeg har været tidligt oppe i dag. Jeg skulle til Vejle for at holde et to- timers oplæg om implementering af et udviklingsprojekt, som vi arbejder med på min skole, og jeg er tovholdermøde på.

Jeg har aldrig været på Saltum uldfestival, så jeg ved ikke, hvad jeg skal forvente. På nettet kan jeg læse, at det er Skandinaviens største.

Jeg mangler jo ikke garn, men må vel hellere gøre lidt forberedelse til besøget hos garnudsalg. Projekter, jeg kunne tænke mig at lave, har jeg rigtig mange af. Energien er det så som så med.

Yngste datteren var på besøg i søndags, og hun kan også sagtens være aftager til store og små projekter.

Har du kære læser gode råd til sådan en førstegangs festivaldeltager, så læg endelig en kommentar.

God tirsdag

 

 

 

3 kommentarer:

 1. Jeg skal også til Saltum for første gang, og glæder mig rigtig meget. Der vil helt sikkert være så mange fantastiske ting og sager at se og føle på, så inspirationerne bare myldrer frem. Og så møde venner og bekendte, lære nye spændende mennesker at kende. Mit råd er nyd det og sug til dig. Måske ses vi? Rigtig god fornøjelse ��

  SvarSlet
 2. Saltum er en oplevelse! Rigtig god tur i godt selskab. Og uden punktering!!!!

  SvarSlet
 3. Hej!
  Jeg har været i Saltum hvert år pånær 1 år. Det er hyggeligt, intenst og bestemt dejligt at have tid til at gå rundt og "mærke". Sidste år var vejret ikke for godt og der er rigtig mange gæster, så der er trængsel i teltene. Tag en kaffekurv med jer og forsyn jer inden I går igang. Der kan være et stykke vej at gå fra P til midt i byen hvor det hele foregår. Håber arrangørerne i år har tænkt på at alle garnglade også bliver sultne. Byens museum har også åbent og der kan der købes kaffe, der plejer at være en "rød tråd" fra hovedgaden derop. Hvis der er som de sidste par år, så er der garnsalg i butikken Bindestuen, overfor i et par store festtelte og i det gamle sygehus som Bindestuen ejer. Venlig hilsen Inge-Britt

  SvarSlet

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.