fredag den 16. maj 2014

Tips om knappekant i cardigans

Så lige et par cardigans på FB, hvor knappekanten "gaber"
Det var en Annette D trøje og en cardigan af hende har jeg selv lavet. Ganske vist ikke den samme.
Her min egen som jeg strikkede til min datter, og hun har nævnt, at det var lidt irriterende.
Da jeg lavede min egen cardigan fandt jeg et godt råd fra Marianne Isager, som jeg brugte i " Sukkertrøjen". Kan du ikke læse tippet - så kig nede i kommentarfeltet :)
Jeg fulgte rådet. Andet ville være dumt, og det blev bare så pænt - også når der er indhold i :0)
Bare lige et tip, som jeg er rigtig glad for at kende.
Måske du kan bruge det.6 kommentarer:

 1. Hvad er tippet? For det er altid godt med et godt tip

  SvarSlet
 2. Kan du ikke læse tippet? Knaphul strikkes ikke midt i kanten - men tæt på forstykket. Yderste side af knaphullet skal læne sig op af knappen skriver Isager. Det er i hvert fald blevet perfekt i den nederste cardigan

  SvarSlet
 3. Det er bare så rigtig, og du er igen så god til at forklare. Har selv gjort de samme erfaringer med AD trøje og sukkertrøjen. Fortsat god weekend

  SvarSlet
 4. Smuk trøje. :)) Rigtig god tips. Hvor kan man finde opskriften på denne trøje? Det er rigtig sjovt at følge med i din blog. ;))

  SvarSlet
 5. Kære Anonym. Jeg er ikke klar over hvilken trøje du mener. Der er jo to. Men den øverste er Sydfrugter. Opskriften findes i Annette Danielsens bog "Østen for Solen". Cardiganen er eget design - men starten kan du finde i højre menu - øverste populære indlæg - ellers send mig en mail.

  SvarSlet
 6. Hvor er det altid hyggeligt at læse din blog, og dejlige blomsterbilleder blandet med flot strik.....Grinte faktisk også lidt da jeg læste dit indlæg omkring ´bryster, for som jeg altid siger, "det kan godt være de ikke er særligt store, men de er lige lange", og det er jo dejligt at AD har taget højde for det "problem" man som regel får når man nærmer sig voksen-alderen. Jeg ville også rigtig gerne på det højskoleopholdet og har kigget mange gange, men det er endt med en tur til Prag med yngstedatteren næsten samtidig i stedet for, og der kan jo også strikkes på turen.....Hav et fantastisk ophold og en dejlig sommer.....Glæder mig til at høre "fra dig" igen...:-)

  SvarSlet

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.