Udvalgt indlæg

Hvad er kjolens navn ....Kjunika1 ....24....

Om mig

Mit billede

Jeg var ung i de glade 60´er, hvor jeg strikkede hønsestrik og store islandske trøjer. De var varme at have på til jazzbal. Min blog er mit fristed. Her deler jeg ud af mine erfaringer om strik, som jeg har genoptaget her i mine glade 60´er. Jeg finder glæde og ro ved at sidde med strik i hænderne. Min blog bærer nok præg af, at jeg er lærer og gerne deler ud af den viden og inspiration, jeg suger til mig i blogverdenen.
 
 

lørdag den 4. januar 2014

Sjælevarmer ....... eller mit mest brugte strik

I dag var vi til begravelse.

En nær og daglig samarbejdspartner som frivillig i Kræftens Bekæmpelses Lokalforening og "næsten" nabo døde 1. nytårsdags morgen. 67 år. Alt for tidligt. Lungerne ville ikke mere. Underligt - før jul organiserede han vores julemarked. Aktiv indtil 23. december.

Igen blev vi mindet om, hvor skrøbeligt livet er - og hvor hurtigt, vi kan miste, det vi har kært og "kun til låns" for en tid.

Så er det godt at komme hjem - og varme sjælen ved brændeovnen og strikkepindene. Lade tankerne få frit spil og ikke mindst ro.

Vi påmindes om livets forgængelighed sådan en dag. Vi berøres - ikke kun i medfølelse for de, der i dag mistede en kær mand, far og farfar - men også i tanke for vore egne nære og det liv, vi måske ofte tager som en selvfølgelighed.

Sjælevarmeren var noget af det første jeg strikkede sidste år. Den er lækker, lun og blød.
Det er også det strik jeg bruger oftest, når det er køligt. Den luner om skulderen og er så god at putte sig i.

Hver morgen, når jeg har fri, er det det første, jeg tager om mig, inden jeg kommer "ordentlig" i tøjet.

Når jeg kommer hjem fra arbejde kommer den på.

Den hedder Siris sjælevarmer og er fra Mere feminin strik af Lene Holme Samsøe. Så er den strikket i alpakka fra Sandnes Garn. Det var før, jeg vidste noget om garnudsalget i Gug :)Ingen kommentarer:

Send en kommentar