onsdag den 22. januar 2014

Forsinket fødselsdag ..... hvordan et år bare forsvandt hurtigt - men godt.

Min blog havde et års dag 17. januar
                                     

Igen bliver jeg mindet om, hvor hurtigt et år bare flyver af sted. Jeg har ikke fortrudt, at jeg etablerede mit lille sted til egen-tid.

Det blev jo fortrinsvis en strikkeblog. Ind imellem løftes en lille flig til det private - ikke meget - og sådan er det bedst for mig.

Det bliver til mange udvekslinger omkring strik her og på enkelte strikkegrupper på Facebook.

I dag havde jeg en god oplevelse - på FB - pludselig dukkede en besked op fra en veninde fra folkeskolen - tja, 45 år er det siden vore veje skiltes. Jeg husker så tydeligt vores samvær i de tidlige, famlende teenageår - dengang var vi meget sammen.

Nu genoptager vi venskabet på FB.

Nostalgien vælter ind over mig. På den måde er den virtuelle verden en gave.

Dette indlæg lige for at markere et- års dagen - lidt forsinket - men faste læsere vil have opdaget, at "vi" har fået nyt udseende til anledningen.

Jeg var meget betænkelig ved at lave en blog - men det har kun beriget mig positivt.

Tak til jer, der er kommet til i løbet af året og som gider læse med.

Tak til jer, der ind imellem lægger en kommentar

Min mail er nu kommet på siden, så det er også muligt at kommentere eller spørge til noget, der måske kræver lidt længere forklaring eller hjælp - eller hvis man som jeg også godt vil være "privat" om noget.

Mon der er nogen af mine læsere, der skal på højskole til sommer? Jeg har meldt mig på en uge ved Ribe til sommer - og jeg glæder mig - HELT VILDT MEGET.

Og hvis der er - så ses vi jo "live"

God onsdag til dig


5 kommentarer:

 1. Tillykke med fødselsdagen,jeg kommer glad og gerne forbi din blog,nogle gange lægger jeg en kommentar,nogle gange summer jeg ´bare´rundt på din blog,men altid hyggeligt,og jow,dit nye udseende er blevet opdaget,rigtig flot er det :))

  SvarSlet
 2. Tillykke med det første år med bloggen.
  Det er spændende at følge dig. Jeg har det vist ligesom dig, at der kun løftes små flige til det private og sådan er det ok for mig.
  Hilsen Kis

  SvarSlet
 3. Også et tillykke fra mig. Jo blogverdenen er noget specielt. Man får mange inspirationer, nye kontakter og glæde ved at se de flotte ting der bliver lavet rundt omkring i verden.

  SvarSlet
 4. Tillykke med et års dagen... Jeg synes også tiden render... siden min spæde start i blogland 1.8.2013...
  Så meget nyt t lære. Så mange ny kontakter. Så mange søde kommentarer. Det er sjovt og givende.
  Jeg har meldt mig til Samsø strikkeweekend og til Fiberfest i Ry. Syntes de tilbud passede bedst til mig!

  SvarSlet
 5. Tillykke med fødselsdagen, jeg synes du, har en rigtig dejlig blog, med masser af inspiration og gode strikke råd. Jeg følger dig, i det fjerne, jeg har lyst til at lave en blog, men mangler vist lige det sidste mod. Det næste jeg skal prøve at strikke bliver med halsen fra din "spanske blonder".

  SvarSlet

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.