fredag den 10. januar 2014

Ugen, der gik ...... eller optrevling med følgetråde er svært

Første arbejdsuge efter juleferien er nu klaret. Ud over at det har været lidt svært at komme op om morgenen, fordi jeg stadig går for sent i seng. (læs: sidder for længe og strikker)

Weekenden er klar til at blive indtaget. Heldigvis er der ingen udefra kommende planer, så der er fuld egen-tid.

Trøjen jeg begyndte på går det lidt langsom med - jeg skal lige sætte mig og gøre status over raglanudtagninger og mål. Så måske skal der trevles op.

Her er det så jeg får brug for ekstra hænder. I julen fik jeg hjælp af mine tre dejlige døtre.


Mens de ventede på, at juleaftensmiddagen skulle indfinde sig, satte jeg dem til en lille samarbejdsøvelse.

Det var begyndelsen til min Relief, hvor det første ærme var næsten færdigt, der skulle trevles op. Den var strikket med uld og to forskellige alpaca-tråde i farven grå. Alle mine trøjer er efterhånden den farve, så skal jeg strikke Relief, skal den ikke være grå - ikke den grå. ;)

Garnet er nu det, der skal blive til herretrøjen. Den gode uld skal ikke gå til spilde.

I ugen der gik, satte jeg desuden gang i ikke mindre end tre små hurtige projekter, som snart er færdige. Så det er ikke fordi, mine nye pinde har ligget stille i deres "Box of joy".

Mon ikke nogle af projekterne vises her hen over eller efter weekenden?

Herretrøjen skal også helst gøres klar til viderestrik, da den vil være egnet til de kommende herrehåndboldkampe, som jeg glæder mig til at følge.

Hvad mon I gør, når I strikker med følgetråd og skal trevle op?

God weekend, når I er klar - mon vi får sne?
5 kommentarer:

 1. Ja, se hvad man kan gøre, men stadig med brug af flere hænder http://gjern-strikkeforum.blogspot.dk/search?updated-max=2013-04-28T12:25:00-07:00&max-results=7&start=15&by-date=false
  håber du kan følge linket tilbage til Gjern Strikkeforum 16. april 2013.

  SvarSlet
 2. :-) jeg bander når jeg skal træve op med en følgetråd, for jeg har ikke en fiks måde at gøre det på.
  Tak for en dejlig blog. Alt det du lave falder i min smag - og jeg er så glad for at have set din anvisning på en top down raglan bluse med højere ryg. Den metode vil jeg bruge på mit næste strikkeprojekt.
  Hilsen
  Linda

  SvarSlet
 3. Også her skal der trævles op, men det er nok det man kalder for dobbelt garnglæde. I øvrigt altid en stor glæde at læse på din blog, det er ligesom "soulmade". God weekend.
  Hilsen Birte

  SvarSlet
 4. Hihi at have et par godt hjælper når der skal travles op. Hvad jeg gør.... Tror bare at jeg travlet et styk op og så tvinder det op et nøgle af gangen. Min relief blev nu grå og den er næsten lige blevet færdig og jeg er super glad for den. Så glæd dig om du en dag får den strikket. Glæder mig til at se din hr. Trøje.

  SvarSlet
 5. MIn mand bliver indrulleret i "Garnbrigaden", når jeg har brug for ekstra hænder! Heldigvis er han mere tålmodig end mig... så han vikler ud, mens jeg svovler!!!!!

  SvarSlet

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.