Udvalgt indlæg

Hvad er kjolens navn ....Kjunika1 ....24....

Om mig

Mit billede

Jeg var ung i de glade 60´er, hvor jeg strikkede hønsestrik og store islandske trøjer. De var varme at have på til jazzbal. Min blog er mit fristed. Her deler jeg ud af mine erfaringer om strik, som jeg har genoptaget her i mine glade 60´er. Jeg finder glæde og ro ved at sidde med strik i hænderne. Min blog bærer nok præg af, at jeg er lærer og gerne deler ud af den viden og inspiration, jeg suger til mig i blogverdenen.
 
 

onsdag den 20. august 2014

Lun pigevest ..... Småtteri no 4

Dagens småtteri er en lille lun pigevest strikket i Blackhill Højlandsuld i dobbelt garn på p. 3 1/2
Der er brugt 116 gr i farven lammeøre fra garnudsalg.dk.
En lille rest jeg havde tilbage fra min cardigan Peasy, som jeg strikkede sidste forår. Rart at få brugt denne rest. Jeg overvejer at hækle et par små blomster til pynt.
Den er strikket i et stykke uden sømme med et lille cortiguous-ærme. Str er ca til 1 år
Opskriften har jeg fundet på Ravelry.
God torsdag
5 kommentarer:

 1. åh, sikke dog en söd lille vest! kan du komme med et link eller nærmere beskrivelse ang opskriften, kan ikke finde den på Ravelry med det sögeord.
  kh.fra Island
  Frida

  SvarSlet
  Svar
  1. Undskyld det ringe serviceniveau på bloggen i dag. Nu skulle der være et link - blot længe siden jeg downloadede den, så skulle lige selv finde den igen. En god måde at prøve contiguous ærmet på

   Slet
  2. tusind tak Ellen, den skal helt sikkert afpröves.
   kh.fra Island
   Frida

   Slet
 2. Hej Ellen, hvor den vest dog fin. Desværre er det engelske strikkefagsprog volapyk for mig, så du skulle vel ikke have den på dansk? hilsen Lone

  SvarSlet
 3. Desværre Lone - den findes ikke på dansk - men den er nu meget nem og enkel.

  SvarSlet