torsdag den 21. august 2014

Surprise Jakke.... Småtteri no 5

Det kan nu også blive for småt.

Jeg er vild med farverne i denne lille jakke, og derfor synes jeg, at det er en skam, den ikke er større ud fra tanken om, at den godt kunne bruges i længere tid.

Endelig modtog jeg brevet fra USA med opskriften både til baby, børn og voksne.

Surprise Jacket!

Den er strikket i et stykke - med kun en enkelt søm i øverste kant. Surprise fordi først når den foldes rigtigt, kommer en jakke til syne.

Modellens str afhænger overraskende nok af strikkefastheden. Her har jeg 23 m på 10 cm. Det svarer til str nyfødt. Man kan så meget let forlænge ærmerne, hvilket jeg har gjort her for at prøve.

Jeg har brugt strømpegarn Bumbo. Strikket på p 3. Brugt 66 gram.

Så kan der jo laves i- cord kanter mv. Nu har jeg prøvet opskriften, så er det også nemmere at se, hvordan mine garnrester kan anvendes, når jeg ved, hvad der er hvad på jakken.

Det er sjovt at bruge farveskiftegarn. Jeg havde ikke set, at garnnøglet indeholdt blåt - så også på den måde, bliver man overrasket.

Smilla vil sikkert synes jakken er fin til dukken.
Ved denne uges start besluttede jeg, at jeg hver dag skulle montere og færdiggøre en af mine småtterier.
Nu er der ryddet op.
Snip snap snude ..... Nu kan nyt begynde
God weekend
 
 
 

 

 

 

 

2 kommentarer:

  1. hej Ellen. Hvor er den dog sød og smart - lige sådan én man kan strikke på en weekend. Jeg elsker at bruge garn der skifter farve, det gir sådan en glæde at strikke med - og overraskelser. go weekend - Bente

    SvarSlet
  2. Hvor er den sød :-) og på det første billede kan man jo slet ikke se, hvordan det kan blive en jakke. Jeg sad og kiggede, da jeg havde læst færdig, og jeg kan stadig ikke gennemskue det ud fra billedet :-D

    SvarSlet

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.