Udvalgt indlæg

Hvad er kjolens navn ....Kjunika1 ....24....

Om mig

Mit billede

Jeg var ung i de glade 60´er, hvor jeg strikkede hønsestrik og store islandske trøjer. De var varme at have på til jazzbal. Min blog er mit fristed. Her deler jeg ud af mine erfaringer om strik, som jeg har genoptaget her i mine glade 60´er. Jeg finder glæde og ro ved at sidde med strik i hænderne. Min blog bærer nok præg af, at jeg er lærer og gerne deler ud af den viden og inspiration, jeg suger til mig i blogverdenen.
 
 

søndag den 16. juni 2013

Livets gang....

I går var jeg på biblioteket for at bytte strikkebøger. Der var bogudsalg. Nærliggende lige at kigge, om der var strikkebøger i mellem. Der var en enkelt, men den havde ikke interesse. Derimod faldt jeg over den gode gamle Gantriis. Det fik minderne til at gå tilbage til min seminarietid i Nissum, hvor Lemvig ofte blev besøgt. Tegneserien som fortæller om, hvor enkelt tilværelsens problemer kan løses, når blot alle parter viser god vilje. 25 år i Lidenlund viser også tegnerens udvikling.
Jo mere vi gør en ting, vi kan lide, jo bedre bliver vi, tror jeg. Og det tænker jeg også gælder strik.Sådan løses det:Ofte er ting enkle, men vi mennesker gør ofte tingene mere komplicerede end nødvendigt er.
God søndag

Ingen kommentarer:

Send en kommentar